Supply Chain Security Management Among Service Provider In Logistic Industry: Role Of Supply Chain Security - Seva Subaramaniam, Karthigesu (2011)

(untitled)
Di dalam kajian ini, mengkaji hubungan di antara tiga dimensi itu Inisiatif Tugasan Rangkaian Keselamatan, Tugasan Rangkaian Keselamatan Orientasi dan Prestasi Operasi Tugasan Rangkaian Keselamatan.