LOCALIZING CSR FOR DEVELOPMENT COOPERATION: A case study of the German Development Cooperation in Lao PDR - Dreessen, Julia (2011)
Tanpa mengira ia istilah `s hari ini mempunyai Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) sejarah yang panjang pada masa lalu.