Factors Driving The Use Of Web 2.0 In Branding Activities And Competitive Advantage: A Study Of Hospitality Industry In Penang - Lim, Yan Xin (2011)

(untitled)
Kepesatan dalam bidang teknologi telah mewujudkan daya saing di antara sector perindustrian terutama dalam bidang teknologi iaitu Web 2.0.