Factor Determining The Relationship Banking Decision In Sme Industry In Malaysia - Loh, Chai Har (2011)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengenalpasti pengaruh nilai tanggapan, kualiti perkhidmatan tanggapan, amanah, imej dan keghairahan terhadap perhubungan komitmen dalam pertalian perbankan dalam industri Perusahaan Industri Kecil dan Sederhana di Malaysia.