Determinants Of Inflation In Malaysia 1981-2010 - Tan , Meng Khai (2011)

(untitled)
Tujuan utama kajian ini adalah untuk mengesahkan fakta-fakaya yang menentukan inflasi di Malaysia dalam jangka masa panjang dan pendek.