Corporate Governance And Tax Aggressiveness: Evidence From Malaysia - Nik Ab Rahman, Nik Norhaslinda (2011)

(untitled)
Kajian ini dilaksanakan bagi melihat sejauh mana agresif cukai di Malaysia serta mengkaji hubungannya dengan mekanisma tadbir urus korporat.