Consumer Reflections On Re-Purchase Interest Of Discount Sales “Buy One Get One Free” – The Case Of Malaysia - Kaur, Manjeet Dashini (2011)

(untitled)
Strategi pemasaran promosi jualan telah menjadi penting untuk pengeluar dan pemasar. Kepentingannya telah meningkat dengan ketara sejak tahun-tahun dalam dunia perniagaan.