Reasons for failure of web-based application IT projects – An Empirical Study in Malaysia - Yit, Lu Yee (2012)
Setiap tahun, organisasi rugi berjuta-juta ringgit kerana aplikasi berasaskan sesawang teknologi maklumat projek gagal.