Post Disaster Environment Management Practices (Emp) On Energy Conservation (A Case Study Of Japan Stay Sakura Hotel, Tokyo) - Lee, Lian Kim (2012)

(untitled)
Amalan Pengurusan Persekitaran telah menjadi satu amalan penting dalam organisasi hari ini. Kebanyakan organisasi memulakan amalan ini untuk menjimatkan kos, meningkatkan reputasi, atas kehendak kerajaan and sebagainya.