The Roles Of Taiwan Government Policy And Research Institutes In Promoting Innovation Practices In Electronics Industry: A Case Study - Soon, Eng Leong (2012)
Intervensi kerajaan Taiwan melalui dasar Sistem Inovasi Kebangsaan (SIK) dan institusi-institusi penyelidikan telah menghasilkan industri elektronik tempatan yang berjaya.