The Intention Determinants Of Recycling Behavior Among Malaysians - Lim, Pei Fern (2012)

(untitled)
Penjanaan sisa-sisa buangan di Bumi semakin meningkat akibat pertumbuhan pesat penduduk, kekayaan kewangan pengguna bertambah baik dan pembangunan perindustrian berkembang pesat.