The Impact Of Employee Perceptions On Organizational Commitment - H. O. Madi, Mohammed (2012)

(untitled)
Kajian ini dijalankan untuk mengkaji hubungan antara persepsi kakitangan bank-bank di Gaza, Palestin dan kesan persepsi tersebut dengan komitmen kakitangan terhadap bank-bank berkenaan.