Sustainability Practices And Corporate Performance: A Case Of Malaysia Companies - Isa, Anuar (2012)

(untitled)
Kajian ini dijalankan adalah bagi mengkaji tahap dan faktor yang mendorong kepada amalan kelestarian yang dijalankan oleh syarikat-syarikat senaraian awam di Bursa Malaysia serta melihat perhubungan amalan tersebut dengan prestasi syarikat.