Risk Mitigation Of Outsourcing Manufacturing Process: A Study On The Semiconductor Manufacturing Organizations In Malaysia - Rukumangatha Rajah, Sivaraman (2012)

(untitled)
Penggunaan perkhidmatan pihak ketiga daripada proses pembuatan semikonduktor menjadi sebahagian daripada strategi korporat sebuah organisasi yang didorong oleh kelebihan kos dan fleksibiliti dalam ketidakpastian.