Factors Causing Staff Turnover In The Sme Manufacturing Sector In Northern Malaysia - Wong, Guo Sin (2012)
Pada dekad yang lalu, isu pusing ganti kakitangan telah menarik perhatian pelbagai disiplin penyelidik seperti ahli psikologi sosial, sains kognitif dan ekonomi.