Motivation Of Tourists’ Towards Malaysian Homestay - Zakaria , Muhammad Fadzly (2012)

(untitled)
Pembangunan homestay di Malaysia telah menjadi agenda yang penting di Kementerian Pelancongan Malaysia kerana ia mempunyai kesan positif ke arah sosial ekonomi masyarakat luar bandar