Motivation Factors On Knowledge Sharing Among Public Sector Organizations In Malaysia - Baharul Azhar , Nurin Hanani (2012)

(untitled)
Tujuan utama kajian dijalankan adalah bagi mengenalpasti faktor-faktor yang mempengaruhi perkongsian pengetahuan di kalangan organisasi sektor kerajaan di Malaysia.