Knowledge Spillover: The Impact Of Types And Recurrence Of Non-Audit Services On Audit Fees In Malaysia - Merza, Intan Liyana (2012)
Isu kebebasan juruaudit telah menarik perhatian pihak kerajaan, badan perakaunan serta orang awam selepas tersebarnya skandal dan penyelewengan perakaunan di dalam dan di luar negara.