Investigating the Determinants of Recycling Behaviour among Secondary School Students in Penang - Zahari, Nurzairin (2012)
Di Malaysia, pendidikan alam sekitar telah diperkenalkan di dalam sistem pendidikan sekolah pada tahun 1986 dan program kitar semula telah dimulakan seawal 1993.