Impact Of Skills, Tools And Innovativeness On Project Managers‘ Effectiveness - Chua, Seong Ghee (2012)
Objektif kajian ini adalah untuk mengaji kemahiran, bantuan alat and ciri inovasi yang boleh mengingkatkan kecekapan pengurus projek.