Impact Of Lean Manufacturing Practices On Job Satisfaction Among Employees In Lean Manufacturing Companies; Moderated By Lean Culture And Mediated By Job Characteristics - Khaw, Sui Minh (2012)

(untitled)
Objektif kajian ini adalah untuk menyiasat kesan amalan pembuatan lean terhadap kepuasan kerja di kalangan kakitangan syarikat-syarikat pembuatan lean, ditapis oleh budaya lean dan berperantaraan dengan ciri kerja.