An Empirical Investigation Of The Influence Of Organizational Justice On Safety Climate: The Moderating Role Of Job Security, Trust And Transformational Leadership - Munisamy, Kogilavani (2012)

(untitled)
Kajian ini menyiasat kesan keadilan organisasi (keadilan prosedur, keadilan pengedaran, keadilan interpersonal dan keadilan maklumat) terhadap iklim keselamatan(safety climate)