Hr Roles In Continuance Intention Usage Towards E-Hrm - Supuriamaniam, Thiruselvi (2012)

(untitled)
Kajian ini adalah ditumpukan pada lanjutan model sikap terhadap penggunaan Pengurusan Sumber Manusia Elektronik (E-HRM) dengan mengaitkan sikap penggunaaan penerusan terhadap E-HRM.