Guest Satisfactions And Performance Management: Case Study Of Vivanta By Taj Blue Diamond - Shamsudin, Riza Munira (2012)

(untitled)
Kepuasan tetamu dalam pengurusan prestasi di sebuah hotel adalah penting bagi kemampanan perniagaan jangka panjang dalam pasaran yang sangat kompetitif.