A Study On Influencing Factors And Performance Of Logistics Outsourcing Practices Among Electrical And Electronics Firms In Malaysia - Zayzan, Khairul Razmi (2011)

(untitled)
Penyumberluaran aktiviti logistik telah menjadi strategi popular bagi kebanyakan organisasi dalam memburu kecemerlangan operasi di era persaingan sengit pasaran global.