A Case Study Of E-Supply Chain & Business Process Reengineering Of A Semiconductor Company In Malaysia - Anandayah, Solaimurugan (2011)

(untitled)
Penglibatan e-perniagaan dalam rantaian bekalan telah mewujudkan e-rantaian bekalan yang baru (e-SC) di firma-firma tempatan dan global.