Effects Of Leadership Style On Job Satisfaction In Small And Medium Enterprises (Smes) In Malaysia - Yagambaram, Loganatan (2012)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk melihat hubungan antara gaya kepimpinan pemimpin dan kepuasan kerja pekerja - pekerja Small and Medium Enterprises (SMEs) di Malaysia.