Determinants Of Brain Drain And The Impact Of New Economic Model – The Case Of Malaysia - Woon Chau, Ang (2012)

(untitled)
Kajian ini mengkaji factor yang mempengaruhi niat rakyat Malaysia untuk pergi ke luar negara untuk bekerja / belajar dan kesan model ekonomi baru terhadap mereka.