Customer Loyalty, Satisfaction And Marketing Mix: Empirical Evidence From Infant Formula Industry - Khay Hooi, Khoo (2012)

(untitled)
Tujuan utama kajian ini dijalankan adalah untuk meneroka konsep rangka kerja campuran pemasaran