Corporate Sustainable Business Practices and Organizational Attractiveness among professionals in Malaysia - Magbool, Mohamad Abu Huzaifah (2012)
Menjadi satu hakikat yang tidak dapat disangkal bahawa tenaga kerja yang berbakat adalah penting untuk membezakan organisasi dari pesaing-pesaingnya