Corporate Social Responsibility And Stakeholder Engagement: A Case Study Of Arab Orient Insurance Company - Kanan, Suleiman Fawwaz (2012)

(untitled)
Pada masa kini, tanggungjawab sosial korporat memainkan peranan penting dalam sektor insurans untuk menjamin keadilan sosial