(untitled) - Ho, Eng Ling (2012)

(untitled)
Kekekalan untuk terus beroperasi bagi organisasi amal telah dicabar oleh peningkatan permintaan bagi perkhidmatan mereka serta sokongan kerajaan yang berkurangan.