Corporate Governance and Strategic CSR Practices Influence on Credibility of Sustainability Report - Shiau Ping, Lee (2012)
Pelaporan Kelestarian adalah isu perniagaan semasa di dalam perbincangan tentant akauntabiliti semasa.