Consumer’s Purchase Intention For Green Label Product - PPSP, Pusat Pengajian Siswazah Perniagaan (2012)
Perhatian pada pemanasan global dan isu-isu alam sekitar telah menimbulkan kebimbangan dan perhatian daripada orang ramai serta kerajaan, korporat dan sarjana.