A Study On Turnover Intention Trend In Commercial Banks In Penang, Malaysia - Ab Rahman, Rubiah (2012)

(untitled)
Pertukaran Pekerjaan telah menjadi satu isu yang amat berat kepada organisasi seperti kesannya kepada produktiviti dan rancangan jangka panjang bagi pihak organisasi tersebut.