A Study On Factors Influencing Learners’ Adoption Ofmobile Learning In Beijing Normal University, China - Shu Na, Liu (2012)

(untitled)
Perkembangan teknologi Internet telah menggalakkan semakin banyak universiti di China menumpukan lebih perhatian dan pelaburan dalam pembelajaran bergerak.