A Study On Factors Influencing Green Information Technology Adoption Among Manufacturing Firms In Penang, Malaysia - Wei Ping, Lim (2012)

(untitled)
Sejak kebelakangan ini, kemampanan alam sekitar telah menjadi topik hangat yang kerap dibincangkan oleh ahli akademik dan pengamal.