The Determinants Of Commercial Banks’ Interest Margin In Malaysia: An Analysis From The Micro Perspective - Goh, Seah Peng (2006)

(untitled)
Tujuan kajian ini adalah untuk menyelidik faktor-faktor yang menentukan kadar faedah bersih untuk bank perdagangan di Malaysia daripada aspek mikro.