Organizational Commitment And Climate In Training Objectives And Implementation On Organizational Training Needs: Extent Of Organizational Structure As A Moderating Effect - Che Omar, Che Mohd Zulkifli (2006)

(untitled)
Objektif kajian ini adalah untuk memahami pengaruh komitmen terhadap objektif latihan dan persekitaran untuk pelaksanaan latihan pada keperluan latihan bagi organisasi.