Organizational Commitment Among Bank Employees During Merger And Acquisitions - Hasan, Ali Nawari (2006)

(untitled)
Kajian ini telah diadakan untuk menyelidik pengaruh perasaan hati yang positif, perasaan hati yang negatif.