Effects of Power Asymmetry and Competition Intensity: The Role of High Involvement and Economics Practices in Supplier Performance - Chuah, Poh Lean (2006)
Fokus kajian ini adalah untuk mengenalpasti bagaimana amalan pengurusan pembekal dapat mengubah perhubungan antara faktor konteksual dan pencapaian pembekal.