Determinants Of Perceived Ease Of Use Of E-Filing - Ramoo, Viveka (2006)
Kerajaan sedang mencari faedah daripada teknologi maklumat dengan memperkenalkan e-kerajaan di mana melibatkan pelbagai perkhidmatan kerajaan untuk memberi faedah kepada rakyat.