The Persistence Of Malaysian Unit Trusts Performance By Using Odds Ratio Analysis - Amir, Afizar (2005)

(untitled)
Kajian ini adalah bertujuan untuk menganalisa persisten saham amanah di Malaysia untuk jangkamasa panjang.