The Implications Of Gap And Risk On Profitabilty : Commercial Banking Industry In Malaysia - Murad @ Mansor, Shaiful Nizan (2005)

(untitled)
Berlatarbelakangkan keadaan lanskap kewangan yang sering berubah dan bertambahnya ketidaktentuan, bank memerlukan pemantauan di dalam pengurusan risikonya di dalam memastikan keselamatan operasi hariannya dan polisinya yang terjamin.