The Impact Of Internal Marketing On The Implementation Of Strategic Orientations And Product Innovation In Manufacturing Industry - Chan, Seow Hong (2005)

(untitled)
Kajian terkini menunjukkan kesan pemasaran dalaman pada orientasi pasaran dan juga orientasi strategik membawa keberkesanan kepada inovasi organisasi.