The Implications Of Gap And Risk On Profitabilty : Commercial Banking Industry In Malaysia - Murad @ Mansor, Shaiful Nizan (2005)

(untitled)
Berlatarbelakangkan keadaan lanskap kewangan yang sering berubah dan bertambahnya ketidaktentuan.