The Effects Of Organizational Efforts On Productivity Performance In The Government Service In Penang: Moderated By The Service Characteristics - Ramli, Rosidah (2005)

(untitled)
Kajian ini adalah bertujuan untuk mengetahui dengan lebih mendalam keberkesanan usaha organisasi ke atas prestasi produktiviti.