Validation Of A Nomological Network Of Use-Diffusion: A Study On Internet Users - Yeap, Jasmine Ai Leen (2005)

(untitled)
Kajian ini bertumpu kepada pengesahan model penyebaran penggunaan dengan tujuan membangunkan perkembangan teoretikal.