The Effectiveness Of Entrepreneurial Development Mechanism Implemented By Bank Pembangunan & Infrastruktur Malaysia Berhad (Bpimb) Towards Bpimb Factory Scheme’s (Bfs) Participants - Mohamad Hussain, Mazdhee (2005)

(untitled)
Kajian ini dilaksanakan untuk mengkaji tahap keberkesanan mekanisme pembangunan usahawan yang dilaksanakan oleh Bank Pembangunan & Infrastruktur Malaysia Berhad (BPIMB) terhadap peserta Skim Kilang BPIMB (SKB) di seluruh Malaysia.