The Effect Of Employees Competencies On Perceived Service Quality At Majlis Perbandaran Pulau Pinang - Kamalul Ariffin, Suhaida (2005)

(untitled)
Kajian ini bertujuan untuk mengetahui dengan lebih mendalam mengenai kualiti perkhidmatan dari sudut pandangan kakitangan di Majlis Perbandaran Pulau Pinang(MPPP)